Virtuele maagband

De Virtuele Maagband “Virtual Gastric Band” is een effectieve manier om met behulp van hypnose, gewicht te verliezen, de eetgewoonten te veranderen, een duurzaam eetpatroon te behouden en sneller een gevoel van verzadiging te krijgen.
Met de Virtuele Maagband, bereik je betere effecten dan de Operatieve Maagband, die risico’s en blijvende beperkingen heeft. Tijdens de Virtuele Maagband behandeling wordt ook ingegaan op de onderliggende oorzaak van de problemen.
“De Sleutel van Succes ligt in Je Onderbewustzijn”

Procedure
Virtuele (denkbeeldige) Maagband of zowel Virtual Gastric Band of Gastric Mind Band Therapy, heeft in binnen- en buitenland bewezen zeer effectief te werken.

U kunt zich aanmelden voor een “Gratis Intake” of “Gratis Intake met 4 sessies Installeren en begeleiding Virtuele Maagband”

De procedure
Tijdens de eerste sessie wordt de oorzaak en de achterliggende gedachtes besproken. Wat blokkeert en de motivatie om af te vallen.
Tijdens de tweede sessie worden eventuele blokkades opgelost en krijg je huiswerk mee in de vorm van mentale oefeningen.
Tijdens de derde sessie wordt de virtuele maagband aangelegd en nieuwe gewoontes aangeleerd.
Tijdens de vierde sessie eventueel het bijstellen van de maagband en nabespreking.
De kosten van de 4 sessies bedraagt € 360,= Dit is inclusief ( telefonische) begeleiding en voeding/bewegingsadvies.

De kosten worden ( gedeeltelijk) vergoedt door de aanvullende zorgverzekering

 

Voor wie is afslanken met de virtuele maagband bestemd?
Afslanken met behulp van de virtuele maagband is bestemd voor een ieder die kampt met overgewicht of obesitas, maar ook voor degene die om cosmetische reden willen afslanken.
Hier wordt bedoeld volwassenen en kinderen, met een BMI van respectievelijk 25 of hoger, of 20 of hoger, afhankelijk van de leeftijd.

BMI staat voor Body Mass Index.
BMI geeft een indicatie over de verhouding weer tussen je gewicht en je lengte.
Bij een BMI lager dan 18,5 is er sprake van Ondergewicht.

Bij een BMI tussen 18,5 en 25 is er sprake van Gezond gewicht
Bij een BMI tussen 25 en 29,9 is er sprake van Overgewicht
Bij een BMI tussen 30 en 39,9 is er sprake van Obesitas
Bij een BMI van 40 of hoger is er sprake van Morbide Obesitas

Je kunt je BMI berekenen door je gewicht in kilo’s te delen door je lengte in meters in het kwadraat.
Stel: je weegt 75 kilo en bent 1,80 meter lang. Je kunt dan als volgt je BMI berekenen: 75 / (1,80 x 1,80) = 23,1. Dit betekent dat je een gezond gewicht hebt.
Een gezond gewicht is belangrijk, omdat mensen met overgewicht en obesitas meer kans hebben op ernstige ziekten zoals diabetes type 2, hoge bloeddruk, galstenen, hart- en vaatziekten, rug- en gewrichtsklachten, bepaalde soorten kanker, overige psychische en lichamelijke aandoeningen .

Naast een gezonde BMI, is een normale middelomtrek minder dan 88 cm bij vrouwen en minder dan 92 cm bij mannen, belangrijk. Wanneer je middelomtrek groter dan het genoemde aantal centimeters blijkt te zijn, is het belangrijk om af te vallen.

 

                                          

 

Vul het contactformulier in voor meer informatie of een gratis intakegesprek.

Privacy statement

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.